Kom pletter og skjolder til livs med en gulvafslibning

Kom pletter og skjolder til livs med en gulvafslibning

Et slidt og træt trægulv er som oftest hverken en fryd for øjet eller en fornøjelse at betræde. Når et trægulv ikke modtager den fornødne pleje, vil det få en tendens til at samle på nedtrådt støv og skidt, som indlejrer sig i de ubeskyttede gulvbrædder.

Samtidig vil gulvet miste sine væske afvisende egenskaber. Et olie eller sæbe behandlet gulv er nemlig kun beskyttet mod spildte væsker så længe den beskyttende hinde, som dannedes i gulvets overfladiske fibre i forbindelse med dettes første behandling, er intakt. Denne hinde skal vedligeholdes gennem ugentlig gulv vask med særlige sæber, som genopbygger og forstærker den. Forsømmes denne rutine vil hinden gå til, og gulvets træfibre hurtigt tørre ud. Og så er det at træværket vil få en tendens til at splintre og opsuge spildte væsker som en anden svamp.

Hvordan får jeg det gamle trægulv pænt igen?

Hvis du går rundt og er træt af at se på de mange ridser, skrammer, pletter og slidspor som har bemægtiget sig dit før så kønne og attraktive trægulv kan du med stor fordel forsøge dig med en gulvafslibning. Det kan på det kraftigste anbefales at du overlader dette stykke arbejde til en dygtig og erfaren gulvsliber, som har den rette ekspertise og et professionelt håndelag.

Det at afslibe et gulv er nemlig ikke nogen lille operation. En gulvsliber skal kunne manøvrere den tunge maskine til afslibning af gulve rundt om alle hjørner, ind i samtlige kroge og helt ud langs panelerne hvis resultatet skal blive jævnt og ensartet. Og skal det færdige resultat være smukt og skinnende, skal den efterfølgende behandling påføres med sikker hånd.

Hvem kan hjælpe mig med en professionel afslibning af gulve?

Din lokale afdeling af det landsdækkende gulvfirma Gulvkanonen vil altid kunne hjælpe dig med et stærkt tilbud på gulvafslibning – læs mere mer Gulvkanonen.dk

Comments are closed.